AD Autobedrijf de SoesterAD Autobedrijf de Soester

AD Autobedrijf de Soester

Een nieuwe naam, vertrouwde gezichten, en altijd de beste service voor een scherpe prijs! Altijd uw vertrouwde garage!

Lees verder

AD AUTOBEDRIJF DE SOESTER

AD AUTOBEDRIJF DE SOESTER

Bij AD Autobedrijf de Soester zij we er trots op dat we de hoogste normen op het gebied van onderhoud en schadeherstel bieden in Soest. Onze status van AD Autobedrijf betekent dat al onze technici grondig opgeleid zijn en regelmatig door gekwalificeerde inspecteurs beoordeeld worden. U kunt geen beter onderhouds- of herstelcentrum in Soest vinden!

U kunt bij ons terecht voor onderhoud. Als erkend AD Autobedrijf kennen we uw auto van binnen en buiten. Voor goed en grondig onderhoud bent u bij ons dus aan het juiste adres.

Wij zijn tevens gespecialiseerd in schadeherstel en garanderen u vakmanschap en klantenservice van de hoogste kwaliteit. Wanneer uw verzekeraar aanvankelijk geen AD Autobedrijf voorstelt bedankt dan dat de keuze uiteindelijk bij u ligt!

Wij zijn naast BOVAG lid, APK keuringsstation en hebben hoog opgeleide APK keurmeesters in dienst met ruime ervaring op het gebied van alle modellen.

Wij gebruiken alleen originele auto- onderdelen, die door erkende technici geïnstalleerd worden.

Verkoop Chevrolet nieuw en gebruikte auto's
Als u rond Soest woont en geïnteresseerd bent in het kopen van een nieuwe of occasion Chevrolet of in een onderhoudsbeurt voor uw Chevrolet, dan garanderen wij u een hartelijk welkom en geen moeilijke verkoop. We zullen gewoon ons best doen om u te helpen de nieuwe of gebruikte Chevrolet te krijgen die u zoekt, want dat is de manier waarop wij onze reputatie voor eerlijk zakendoen in Soest opgebouwd hebben.

OVER AD AUTOBEDRIJF

OVER AD AUTOBEDRIJF

AD Autobedrijf is de internationale garageformule waaronder in Nederland circa 130 AD Autobedrijven opereren. Met bijna 5.000 aangesloten AD Autobedrijven spreidt het AD Autobedrijf netwerk zich uit over heel Europa. Net als in de rest van Europa staat het AD Autobedrijf garant voor betrouwbare service tegen een lage prijs. Bovendien is het AD Autobedrijf een universele garageformule. Of het nu gaat om de APK, onderhoud, reparatie of diagnose, u kunt met ieder merk auto bij ons terecht.

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

DE VOORDELEN VAN HET AD AUTOBEDRIJF

  • Betaalbare onderhouds- en reparatieservices
  • Universeel onderhoud voor alle merken
  • Maar liefst 2 jaar internationale garantie
  • Hoogwaardige technische apparatuur
  • Wij werken uitsluitend met originele onderdelen
  • Goed opgeleide en servicegerichte technici
  • Voordelige en snelle hulp bij pech
  • Uitgebreid occasion aanbod
  • BOVAG gecertificeerd

de Soester

Kostverlorenweg 1 (hoek Laanstraat)
3762 EM Soest
035-6021064
035-6025251
info@soester.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats