Private Lease bij Autobedrijf De Soester

Nu ook bij AD Autobedrijf De Soester: aantrekkelijke private lease mogelijkheden. Neem direct contact op voor meer informatie!

Lees verder

Private Lease bij AD Autobedrijf De Soester

Een private lease-auto koop je niet en toch gebruik je hem alsof hij van jou is: dat is de kracht van privé leasen. Alles is geregeld voor een vast maandtarief: het leasebedrag. Je hoeft zelf alleen nog maar te tanken! Makkelijk, betaalbaar en nu dus ook bij AD Autobedrijf De Soester!

Wat is private lease?

Met private lease rijd je in een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand. Hierdoor heb je goed grip op je maandelijkste kosten, en bij AD Autobedrijf De Soester Privatelease hoef je écht alleen nog maar zelf te tanken! Onbezorgd rijden in een rijk uitgeruste auto.

Privé leasen voor een vast bedrag per maand

Een private lease-auto koop je niet en toch gebruik je hem alsof hij van jou is: dat is de kracht van privé leasen. Alles is geregeld voor een vast maandtarief: het leasebedrag. Je hoeft zelf alleen nog maar te tanken!

Waarom privé leasen bij AD Autobedrijf De Soester Privatelease

Privé leasen bij AD Autobedrijf De Soester Privatelease is persoonlijk, transparant, betrouwbaar én voordelig. Je mag bij ons je leaseauto delen en verhuren. Handig, want zo kun je je maandelijkse leasebedrag omlaag brengen. We zijn trouwens niet de grootste partij waardoor je altijd kunt rekenen op persoonlijk contact en aandacht voor jou. Is je auto bijvoorbeeld toe aan onderhoud? Wij halen hem op, regelen het onderhoud met de garage en brengen de auto gewassen weer terug. Op een locatie naar jouw keuze natuurlijk. Zo heb je wel de lusten maar niet de lasten.

Keurmerk Private Lease

AD Autobedrijf De Soester Privatelease is aangesloten bij het Keurmerk Private Lease, wat betekent dat jij veilig, verantwoord en vertrouwd een auto kunt leasen. Je hebt de zekerheid van eerlijke voorwaarden, een compleet product, bescherming tegen te hoge financiële lasten, 14 dagen bedenktijd en afhandeling van klachten door een onafhankelijke geschillencommissie. Kortom, je weet precies waar je aan toe bent!

Voordelen van privé leasen via AD Autobedrijf De Soester Privatelease

 • 24/7 hulpdienst in Europa.
 • Zonder borg of aanbetaling.
 • Duidelijk en constant maandbedrag.
 • Jij bepaalt zelf je maandelijkse kosten.
 • Je auto delen of verhuren mag!
 • Haal- en brengservice bij onderhoud.
 • Vervangend vervoer wanneer nodig.
 • Kies de auto die je wilt private leasen

Of je nou een hippe stadsauto, een comfortabele allrounder of een luxe occasion zoekt, wij hebben een geschikte auto voor iedereen die wilt private leasen. Stel je auto en je contract zo samen dat hij 100% voldoet aan jouw wensen. Je hoeft verder niets zelf te regelen; dat is het grote voordeel van private leasen. Wij verzorgen wegenbelasting, verzekering, onderhoud, schadeherstel en we houden je te allen tijde mobiel. Alles is geregeld, je hoeft alleen nog maar te tanken.

Kies of en hoe je aan je auto verdient

De volgende stap is geheel vrijblijvend. Je mag geld verdienen, maar het hoeft niet. In deze stap bepaal jij hoe je geld wilt verdienen met de auto die je wilt private leasen. Bestickering en een eventuele collectiviteitskorting via je werkgever worden als korting in de leaseprijs opgenomen; de verdiensten van ritdelen en autoverhuur regel je zelf. De inkomsten die je ziet op deze website zijn realistisch maar niet gegarandeerd.

Zolang je 'incidenteel' je auto verhuurt, hoef je je geen zorgen te maken over het betalen van belasting. Gemiddeld kun je als particulier zo'n 3.000-4.000 euro per jaar belastingvrij verhuren. Omdat het om een transactie tussen consumenten gaat, hoef je ook geen btw te betalen.

Vraag je auto aan

De laatste stap is zo simpel als één druk op de knop. Je krijgt een door ons ondertekend private leasecontract. We ontvangen dan graag een aantal stukken van jou terug zodat je kunt gaan private leasen:
 • Het door jou ondertekende en geparafeerde private leasecontract
 • Een kopie van de twee zijden van je rijbewijs
 • Een document met daarin een aantal vragen omtrent je persoonlijke situatie
 • Een recente loonstrook (in geval van zzp'er een recente aangifte IB; in geval van gepensioneerde, recente pensioen documentatie)
 • Een recent bankafschrift

Zodra alles gecontroleerd en geaccordeerd is, dan delen we het leuke nieuws met je en kun je snel in je nieuwe auto stappen!

Meer weten?

Neem direct contact op met een van onze medewerkers!

de Soester

Kostverlorenweg 1 (hoek Laanstraat)
3762 EM Soest
035-6021064
035-6025251
info@soester.nl

Openingstijden

VerkoopWerkplaats